PÄIVÄKOTI

Ryhmiemme arkea Tampereella


Ryhmäperhepäiväkotimme sijaitsee Tampereen Tesomalla, kohmankaaressa ja virontömässä.Meillä lapsi saa oppia ja kasvaa turvallisessa ja innostavassa ympäristössä.Lapset toimivat pienissä ryhmissä, jolloin jokainen lapsi voidaan kohdata yksilöllisesti.Meillä lapset pääsevät vaikuttamaan ja heidän mielenkiinnonkohteensa otetaan huomioon toiminnassa. Meille on tärkeää tehdä yhteistyötä perheiden kanssa ja panostammekin siihen, että meillä on aina aikaa kertoa lapsen arjesta päivähoidosta.Lisäksi dokumentoimme arkeamme esimerkiksi kuvaamalla ja kirjoittamalla.

Lapsilla on päivittäin mahdollisuus ohjatuun toimintaan sekä vapaaseen leikkiin.Arkeemme kuuluu monipuolisesti musiikkia, taidetta, ilmaisua, liikuntaa, lukemista sekä lasten oivallusten ja ideoiden toteuttamista.Viikoittain lapsille muskari. Ulkoilemme ja teemme retkiä lähialueen leikkipuistoihin, metsiin ja järvien rannoille.Seuraamme lasten kanssa luonnon muutoksia eri vuodenaikoina lasten iloksi ja ihmetykseksi.

Meidän ryhmissämme lapsille järjestetään toimintaa ja leikkimahdollisuuksia pienryhmäperiaatteiden mukaisesti, jotta jokainen lapsi saa ikätason mukaisia oppimiskokemuksia ja haasteita.

Ota yhteyttä ›

Lasten mahdollisuus osallistua ohjattuun liikuntaan

Järjestämme viikoittain 3-6 vuotiailla lapsilla on mahdollisuus osallista ohjattuun jumppaan Ikurin liikuntahallissa.Alle kolmevuotiaat jumppaavat hoitopaikan tiloissa tai lähiympäristössä.

Toimintaa 3-6 vuotiaille : Lapsen on mahdollista osallistua hoitopaikastaan seurakunnan päiväkerhoon. Pystymme järjestämään kerran kuukaudessa uimahalllikäynnin. Teatterikäynnit ajoittuvat syys- ja kevätlukukausille. Talvella luistelemme ja hiihdämme, kunhan vain luontoäiti suo meille lumisen peitteen.

Järjestämme myös kesäretkipäivän kaikille ryhmille kotieläintilalle.

Ryhmistä lapsi saa opit tulevaisuuden poluille

Toiminnassamme opettelaan, hyviä tapoja, toisten huomioon ottamista, ryhmässä toimimista, omatoimisuutta sekä yhteisten sääntöjen ja rajojen noudattamista.

Syyskaudella järjestetään vanhempainilta. Lapsen VASU-keskustelut pidetään aina syys- ja kevätkaudella. Lasten omia esityksiä päästään katsomaan yhteisissä joulu- ja kevätjuhlissa. Joulujuhlissa odotetuin vieras lienee joulupukki, joka muistaa käydä vuosittain meidän päiväkodeissamme. Kevätjuhlissa lapsia viihdyttää taikuri.


Muksukirja

Muksukirja on Internet-palvelu, jossa on ryhmiemme tiedoituksia, lapsikohtainen reissuvihko ja lapsen oma muksukansio päivähoitoajalta.

Muksukirjan avulla laajennetaan ja vahvistetaan vanhempien ja henkilökunnan välistä kasvatusyhteistyötä ja vuorovaikutusta.Tavoittena ei ole vähentää kasvotusten tapahtuvaa kuulumisten vaihtoa ja keskusteluja vaan tarjota uusia kanavia ja mahdollisuuksia nykyisten lisäksi.

Mitä muuta pienryhmissä tapahtuu?

Aktiivinen vanhempaintyöryhmä järjestää yhteisiä tapahtumia lapsille, vanhemmille ja henkilökunnalle. Olemme vierailleet Sirkus Finlandian mielenkiintoisissa esityksissä sekä tutustuneet teatterin saloihin Teatteri Mukamaksessa.

Vierailemme lasten kanssa Tampereen toreilla aina syksyisin ja keväisin. Olemme järjestäneet myös isovanhemmille joulujuhlat hoitopaikoissamme. Tämä on ollut erittäin suosittua toimintaa vauvasta vaariin.

Talvisin käymme laskemassa mäkeä pulkalla ja paistamassa makkaraa nuotiopaikoilla.

Etsitkö lapsellesi täydellistä hoitopaikkaa, jossa hän oppii pienessä ryhmässä toimimaan erilaisten ihmisten parissa ja pääsee toteuttamaan itseään juuri sellaisena kuin hän on? Tervetuloa tutustumaan Tampereen hoitopaikkojemme arkeen.

Ota yhteyttä ›

Yhteydenottolomake

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Soita Yhteystiedot